Tejcukormentesen

Laktózmentes és diabetikus bögrés mákos

Sziasztok!
Ma nagyon süthetnékem volt valamit és Pítör ismét valami mákosat kívánt. Igazából nem akartam ezzel sok időt eltölteni, így a választás a klasszikus bögrés mákosra esett.
Mindenki ismeri ezeket a bögrés recepteket, amiben a mértékegységet a bögre adja, szerintem igen sokan készítik is rendszeresen. Álljon itt az, ahogy én csináltam, hogy az laktózmentes is és diabetikus is legyen.
Hozzávalók
1 bögre liszt
1 bögre darált mák
1 bögre Probio Sweet
1 bögre zabital
1 tojás
1 csomag sütőpor
2 evőkanál olaj
1 citrom reszelt héja
fahéj
édesítőpor
A hozzávalókat egy nagy tálba öntöttem és robotgéppel egyneműsítettem. Ahogy készen volt, egy kivajazott-lisztezett tepsibe öntöttem. Előmelegített sütőben 160 fokon 20 percig sütöttem. Kihűlés után félbevágtem, megkentem diabetikus sárgabaracklekvárral és a tetejét megszórtam egy kis édesítőporral.
Jó étvágyat!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!